Massage:
Is het toepassen van handgrepen uit de sportmassage op het lichaam van een gezonde sportbeoefenaar. Met als doel de lichamelijke conditie te bevorderen, nadelige gevolgen weg te nemen of, zo weinig mogelijk te doen voelen. Effect: Door je regelmatig te laten masseren verbeter je de spierfunctie, de doorbloeding, de stofwisseling, een versnelde afvoer van de afvalstoffen en het heeft ook een heel belangrijk psychisch effect:
JE VOELT JE BETER
Sportmassage:
Je kan als sporter terecht voor een sportmassage. Spiervermoeidheid of spierpijn na het sporten?? Een massage zorgt voor een beter herstel na inspanning, maar kan ook voor inspanning gegeven worden. En heel belangrijk het is ook ter voorkoming van blessures.
Ontspanningsmassage:
Er wordt een rustige massage gegeven waarbij de ontspanning op nummer 1 staat. Het ultieme verwenmoment voor jezelf
Hotstone:
Is een ontspanningsmassage waarbij er warme (basalt) stenen op je lichaam worden gelegd, de stenen hebben een temperatuur tussen de 45 en 49 graden. Ondertussen wordt je op een andere plek met de stenen in de handen gemasseerd. Spieren worden soepeler door de warmte en zijn hierdoor beter te masseren. De warmte van de stenen werkt ontspannend, reinigend en is stress verlichtend.